Aanmelden

Aanmelden kan alleen nog als u beschik over een boeknu-online referentie: Wilt u zich aanmelden op aanraden van een u bekende gebruiker van boeknu-online? Laat deze referentie van u even een berichtje aan ons sturen.

Meld u gratis aan voor een proefabonnement op www.boeknu-online.nl. U kunt 1 maand lang gratis en vrijblijvend gebruik maken van boeknu-online. Na aanmelding wordt een bevestiging naar uw opgegeven email adres verstuurd. Voordat u het systeem kunt gebruiken worden uw gegevens gecontroleerd. Wij doen een uitgebruide controle die enkele dagen kan duren, waarbij wij uw referenties controleren. Bij accoord ontvangt u een bevestiging en kunt u het reserveringssysteem gebruiken. U dient zelf de eigenaar te zijn van de opgegeven accommodaties. Uiteraard dient het te gaan om bestaande en beschikbare accommodaties, waar u zelf de volledige beschikking over heeft. In geval van misbruik doen wij direct aangifte.

De vragen met een * zijn minimaal nodig. U kunt zelf een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven waarmee u later kunt inloggen in het reserveringssysteem om uw boekingen en kalender te beheren.Dhr. Mevr.
vak.woningen/hotelkamers
http://
Land:
  CAPTCHA Image
  Vul hieronder het woord in dat u hierboven ziet.
(6 letters)
 
 

Het gebruik van boeknu-online impliceert dat u akkoord gaat met de voorwaarden. Uw aanmeling wordt gecontroleerd, van misbruik wordt aangifte gedaan.

.6