Tarief jaarabonnement

Jaarabonnement

Per maand € 1,65 per vakantiewoning of hotelkamer. De eerste maand is gratis en vrijblijvend op proef. Na overmaking van uw jaarabonnement gaat na afloop van de proefperiode uw abonnement in.

Kosten per boeking

Niets: Er zijn geen verscholen kosten, dus ook geen boekingskosten aan u of uw gasten. Er zijn 2 aanvullende opties op prepaid basis. U kiest zelf of u daar gebruik van wilt maken. Zie tarief SMS en online-betalen.

Opzeggen abonnement

Er is geen opzegtermijn: u kunt op elk moment stoppen. Betaling is vooruit, u zit nooit ergens aan vast. U betaalt wel altijd voor de periode voor een jaar.

Tarief SMS (prepaid optie)

U kunt er voor kiezen om bij elke online boeking tevens een SMS te ontvangen. De kosten voor de SMS worden op basis van prepaid verrekend, dus u betaalt hiervoor vooruit. Deze extra service kunt u op elk moment aan- of uitzetten.

€ 0,15 per SMS (als u deze optie heeft aangezet en er voldoende prepaid tegoed is)

Tarief online betalen (prepaid optie)

Gasten kunnen na het voltooien van de reservering, nadat u zelf bevestigd heeft, online betalen. Hiervoor heeft u een nodig:

  • registratie bij onze betalingsprovider
  • zakelijke bankrekening
  • KvK nummer

De kosten voor de betaling zijn de kosten die u zelf betaalt aan de betalingsprovider plus een bedrag per betaling aan boeknu-online. Deze laatste kosten worden betaald uit het prepaid tegoed.

Tarief voor boeknu-online: € 0,29 per betaling (als u deze optie heeft aangezet en er voldoende prepaid saldo is)

Stuur ons een bericht om deze optie aan te vragen. De eenmalige instelkosten zijn € 23,50.

 

Bedragen zijn excl. BTW.